عایق رطوبتی نانو چیست؟

دانلود بهترین فیلم و سریال های جدید

عایق رطوبتی نانو چیست؟

۸۸ بازديد

در این مقاله قصد داریم که در مورد عایق رطوبتی نانو اطلاعات مفید و کاربردی رو با شما عزیزان همراه در میان بذاریم .

شاید این سوال ذهن شما رو درگیر کرده باشه که عایق رطوبتی نانو چیه ؟ و فرقش با روش های سنتی و قدیمی همچون قیر گونی و ایزوگام در چیه؟

با ما در این مقاله همراه باشید تا این موضوع به کلی برای شما روشن بشه.

 

عایق رطوبتی نانو از مواد پلیمری ساخته شده است که تاثیر زیادی در کاهش اثر رطوبت بر ساختمان دارند. بسته به میزان مواد پلمیری که در ساختمان عایق استفاده شده است، تاثیر این نوع عایق می تواند متفاوت باشد. برای نصب این عایق از روش اسپری کردن استفاده می شود که به صورت لایه ای نازک سطح را می پوشاند و همین خاصیت باعث شده است که برای تمام انواع سطح ها قابل استفاده باشد. نصب عایق رطوبتی نانو به صورت شخصی توصیه نمی شود و بهتر است که برای انجام این کار از افراد متخصص استفاده شود.

تفاوت عایق نانو با قیرگونی

 

تفاوت های عایق نانو با ایزوگام و قیر گونی

حتما می دانید زمانی که افراد از قیر و گونی برای عایق کردن ساختمان خود استفاده می کنند، در معرض چه خطراتی هستند. برای استفاده از عایق قیر و گونی نیاز است که عایقی که به صورت جامد است تحت حرارت بالا به مایع تبدیل شود و بعد از آن مورد استفاده قرار گیرد. این کار می تواند برای فردی که در حال نصب این نوع عایق است و همچنین کل ساختمان دارای خطرات زیادی باشد که خوشبختانه عایق رطوبتی نانو با اینجور مسائل رو به رو نیست.

علاوه بر این عایق رطوبتی نانو به خوبی می تواند به میزان زیادی از نفوذ آب جلوگیری کند در حالی که عایق قیر و گونی این امکان را ندارد و در برخی موارد پیشنهاد می شود که تا جایی که امکان دارد آب و یا برف روی این عایق جمع نشود. در مورد نصب این دو عایق نیز باید به این نکته شااره کرد در نصب عایق قیر و گونی باید سطح کاملا تمیز و عاری از رطوبت باشد تا عایق بتواند به خوبی به سطح بچسبد. این مسئله در مورد نصب عایق رطوبتی نانو مطرح نیست و  همان طور که بیان شد مهم نیست سطحی که قصد عایق کردن آن را دارید چه جنسی است. این نوع عایق با وجود اینکه مانند ایزوگام در مقابل آفتاب خواهد بود، داغ نمی شود، باد نمی کند و همچنین از سطح نیز جدا نمی شود.

خواص نانو عایقهای رطوبتی

دیگر خواص نانو عایقهای رطوبتی:

 

  1. خاصیت ضد کپک و قارچ و شوره
  2. خاصیت مقاومت در برابر اشعه UV
  3. جلوگیری از تغییر رنگ سطوح در طول مدت زمان
  4. خاصیت تمیزشوندگی آسان
  5. خاصیت نفوذ عمقی و عایق کردن عمقی سطوح
  6. جلوگیری از ترک خوردن و شکستن سطوح با ملاتهای سیمانی و گچی
  7. جلوگیری از لق شدگی سطوح سنگی و موزاییکی و سرامیکی

 

سخن آخر ما با شما عزیزان این است که با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی همیشه از روش های جدیدی که برای راحتی شما عزیزان فراهم می شود استفاده کنید . زیرا استفاده از این روش های نوین هم به حفظ سلامت ساختمان و هم به صرف اقتصادی شما کمک شایانی خواهد کرد.

 

منبع :https://nanosazeh.com/%d8%b9%d8%a7%db%8c%d9%82-%d8%b1%d8%b7%d9%88%d8%a8%d8%aa%db%8c-%d9%86%d8%a7%d9%86%d9%88-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.